Reipas ja luotettava valokuvaaja palveluksessanne

Valokuvaus on aina merkinnyt minulle paljon. Olen aina ollut perheessäni se henkilö, joka on taltioinut kaikki arkiset hetket sekä juhlatilaisuudet.

Muistot haalistuvat ja elämän varrella menetämme osan rakkaistamme. Onneksi valokuvat säilyvät vuosisatoja. Hypistelen vielä itsekin vanhoja filmikuvia ja muistelen lapsuuden hetkiä sekä edesmennyttä isääni, joka kuoli vain 56-vuotiaana. Hän sai minut aikoinaan kiinnostumaan valokuvauksesta.

Pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni suorittamalla erilaisia kursseja sekä harjoittelemalla jatkuvasti. Minulta löytyy myös vaadittava osaaminen ja lupa dronen lennättämiseen. Seuraan aktiivisesti valokuvaukseen ja häihin liittyviä sivustoja sekä häätrendejä, jotta voin palvella jokaista asiakastani parhaani mukaan. Paras palkinto työstäni on asiakkailta saamani positiivinen palaute ja upeat muistot, joiden pariin he voivat palata vielä vuosienkin jälkeen.

Kuvauksissa mukanani kulkee aina kaksi täyden kinokoon Canonin kameraa sekä useampi objektiivi. Lisäksi minulta löytyy laaja valikoima valon muokkaimia, käsisalamoita sekä studiosalamat. Koskaan ei voi tietää, mitä voi sattua. Valokuvaajan tulee olla aina varautunut kaikkeen.

Valitsemalla minut valokuvaajaksi, voitte olla varmoja siitä, että saatte itsellenne laadukkaat kuvat. Mikäli valitsette minut hääkuvaajaksi, voitte keskittyä nauttimaan ainutlaatuisesta päivästänne läheistenne seurassa ja saatte päivästänne upean kokoelman ikimuistoisia kuvia, joiden ääreen on mukavaa palata vielä vuosienkin jälkeen muistelemaan tuota ainutlaatuista päivää. Mikäli etsitte hääkuvaajaa tai haluatte ikuistaa jonkin muun teille tärkeän hetken, niin täyttäkää alla oleva yhteydenottolomake. Otan Teihin yhteyttä vuorokauden sisällä tai jopa nopeammin. Teen myös asunto- sekä henkilöstökuvauksia pk-seudulla.

LISÄÄ TIETOA PALVELUISTA

JÄIKÖ KYSYTTÄVÄÄ?

Hääkuvaus | Dokumentaarinen hääkuvaus | Hääkuvaaja | Asuntokuvaus pk-seutu, Valokuvaaja Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi ja lähialueet