Asuntokuvaus

Studio Hiljander toteuttaa valoisat asuntokuvat puolestasi. Voit valita haluatko, että kuvissa on valot päällä tai ilman ja kuinka paljon ikkunasta näkyy maisemaa. Lisäksi mahdollista saada myös ilmakuvaus.

Laadukkaisiin asuntokuviin on syytä panostaa, sillä juuri niiden avulla herätetään ostajien mielenkiinto. Ei siis ole aivan sama onko kuvat otettu kännykällä vaiko ammattilaisen toimesta.

Olitpa myymässä tai tarjoamassa vuokralle asuntoa/mökkiä, niin laadukkailla kuvilla saat potentiaaliset asiakkaat kiinnostumaan.

Asuntokuvaus

TYYTYVÄISYYSTAKUU

1h+k

2h+k

3h+k

4h+k

yli 5h –> Pyydä tarjous! Saat sitovan tarjouksen vuorokauden sisällä.

Hinta sisältää arvonlisäveron, matkakulut, kuvauksen, kuvien käsittelyn ja kuvien toimituksen joko samana päivänä tai viimeistään seuraavana päivänä erillisen latauslinkin avulla. Lisäksi mahdollisuus hyödyntää dronea kohteen kuvaamiseen ilmasta käsin ilman erillistä korvausta, mikäli siitä on myynnillisesti hyötyä ja sääolosuhteet sekä voimassa olevat ilmarajoitukset sen sallivat.

Mikäli haluat saada laadukkaat kuvat asunnostasi myyntiä varten, niin jätäthän tarjouspyynnön alla olevan lomakkeen avulla tai sähköpostilla. Saat tarjouksen vuorokauden sisällä. Voit myös jättää soittopyynnön, niin soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian. Lisäät vain viestiin numerosi ja tiedon siitä mihin aikaan sinut tavoittaa parhaiten.

Katso myös kohta usein kysytyt kysymykset, josta löydät erillisen osion liittyen asuntokuvaukseen.

Asiakaspalautteet:

Rating: 5 out of 5.

”Wau! Upeita kuvia! Kiitos :)

Kaikki hoitui tosi kivasti ja tosiaan kuvat ovat kyllä laadukkaita.

Mukavaa kevättä!”

Espoo

Asuntokuvaus Espoo, Helsinki ja Vantaa lähiympäristöineen. Toimialueena koko Uusimaa ja erikseen sovittaessa koko Suomi. Jätä asunnon valokuvaus ammattilaiselle ja tue samalla kotimaista työtä.