Studio Hiljander toteuttaa valoisat asuntokuvat puolestasi. Voit valita haluatko, että kuvissa on valot päällä tai ilman ja kuinka paljon ikkunasta näkyy maisemaa. Lisäksi mahdollista saada myös ilmakuvaus.

Laadukkaisiin asuntokuviin on syytä panostaa, sillä juuri niiden avulla herätetään ostajien mielenkiinto. Ei siis ole aivan sama onko kuvat otettu kännykällä vaiko ammattilaisen toimesta.

Olitpa myymässä tai tarjoamassa vuokralle asuntoa/mökkiä, niin laadukkailla kuvilla saat potentiaaliset asiakkaat kiinnostumaan.

Mikäli haluat saada laadukkaat kuvat asunnostasi myyntiä varten, niin jätäthän tarjouspyynnön alla olevan lomakkeen avulla tai sähköpostilla. Saat tarjouksen vuorokauden sisällä. Voit myös jättää soittopyynnön, niin soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian. Lisäät vain viestiin numerosi ja tiedon siitä mihin aikaan sinut tavoittaa parhaiten.

Saamasi tarjous sisältää arvonlisäveron, matkakulut, kuvauksen, kuvien käsittelyn ja kuvien toimituksen joko samana päivänä tai viimeistään seuraavana päivänä erillisen latauslinkin avulla. Lisäksi mahdollisuus hyödyntää dronea kohteen kuvaamiseen ilmasta käsin ilman erillistä korvausta, mikäli siitä on myynnillisesti hyötyä ja sääolosuhteet sekä voimassa olevat ilmarajoitukset sen sallivat.

Asiakaspalautteet:

Rating: 5 out of 5.

”Asiansa osaava ja mukavan ”tuttavallinen” kuvaaja. Kuvaus tehtiin sovitusti. Kuvat toimitetttiin samoin sovitusti. Suosittelen muillekkin lämpimästi.

Mukavaa kevään jatkoa.”

Järvenpää

Rating: 5 out of 5.

”Wau! Upeita kuvia! Kiitos :)

Kaikki hoitui tosi kivasti ja tosiaan kuvat ovat kyllä laadukkaita.

Mukavaa kevättä!”

Espoo

Rating: 5 out of 5.

”Kiitos mahtavista kuvista!”

Espoo

Rating: 5 out of 5.

”Kiitos loistavista kuvista! Asuntokuvaus sujui hyvin, kuvaaja oli ammattitaitoinen ja otti erittäin hyvät tilakuvat. Kuvia otettiin useista kuvakulmista, jotta voimme valita mieleisemme. Yhteydenpito oli mutkatonta ja kuvaustilanne rento. Suotittelen lämpimästi.”

Espoo

Katso myös kohta usein kysytyt kysymykset, josta löydät erillisen osion liittyen asuntokuvaukseen.

Asuntokuvaus Espoo, Helsinki ja Vantaa lähiympäristöineen. Toimialueena koko Uusimaa ja erikseen sovittaessa koko Suomi. Jätä asunnon valokuvaus ammattilaiselle ja tue samalla kotimaista työtä.